Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

posted 2016-09-01 17:31:46 +0100

anonymous user

Anonymous

Dotazy ohledně klasifikace v novém předmětu AG1

Vzhledem k tomu, že na eduxu stále neexistují informace ohledně předmětu AG1, se ptám ohledně klasifikačních požadavků v tomto novém předmětu zde. Rád bych zjistil, co zhruba bude potřeba k úspěšnému zakončení předmětu AG1. Zajímalo by mě, zda v tomto novém předmětu se budou psát nějaké zápočtové testy, zda budeme v tomto předmětu vypracovávat semestrální práci. Budou v tomto předmětu zadávány nějaké domácí úkoly? V případě, že v tomto předmětu budou zadávány domácí úkoly za body potřebné k získání zápočtu, bych také rád věděl, zda tyto domácí úkoly budou hodnoceny automatem nebo vyučujícím. Pokud v tomto předmětu bude potřeba vypracovat semestrální práci, zajímalo by mě, jestli bude vyhodnocena čistě vyučujícím nebo automatem a následně vyučujícím. Mám také několik dotazů ohledně zkoušky z předmětu AG1. Jakou formu bude mít zkouška z předmětu AG1 a jaké budou její součásti? Bude součástí zkoušky i nějaký rozstřel? Pokud bude zde písemný test i ústní zkouška, rád bych věděl, zda ústní zkouška je povinná či dobrovolná. Na závěr by mě zajímalo, od kdy budou dostupné informace ohledně předmětu AG1 na eduxu.

Dotazy ohledně klasifikace v novém předmětu AG1

Vzhledem k tomu, že na eduxu stále neexistují informace ohledně předmětu AG1, se ptám ohledně klasifikačních požadavků v tomto novém předmětu zde. Rád bych zjistil, co zhruba bude potřeba k úspěšnému zakončení předmětu AG1. AG1.

Zajímalo by mě, zda v tomto novém předmětu se budou psát nějaké zápočtové testy, zda budeme v tomto předmětu vypracovávat semestrální práci. Budou v tomto předmětu zadávány nějaké domácí úkoly? V případě, že v tomto předmětu budou zadávány domácí úkoly za body potřebné k získání zápočtu, bych také rád věděl, zda tyto domácí úkoly budou hodnoceny automatem nebo vyučujícím. Pokud v tomto předmětu bude potřeba vypracovat semestrální práci, zajímalo by mě, jestli bude vyhodnocena čistě vyučujícím nebo automatem a následně vyučujícím. vyučujícím.

Mám také několik dotazů ohledně zkoušky z předmětu AG1. Jakou formu bude mít zkouška z předmětu AG1 a jaké budou její součásti? Bude součástí zkoušky i nějaký rozstřel? Pokud bude zde písemný test i ústní zkouška, rád bych věděl, zda ústní zkouška je povinná či dobrovolná. dobrovolná. Na závěr by mě zajímalo, od kdy budou dostupné informace ohledně předmětu AG1 na eduxu.

Dotazy ohledně klasifikace v novém předmětu AG1

Vzhledem k tomu, že na eduxu stále neexistují informace ohledně předmětu AG1, se ptám ohledně klasifikačních požadavků v tomto novém předmětu zde. Rád bych si s předstihem zjistil, co zhruba bude potřeba k úspěšnému zakončení předmětu AG1.

Zajímalo by mě, zda v tomto novém předmětu se budou psát nějaké zápočtové testy, zda budeme v tomto předmětu vypracovávat semestrální práci. Budou v tomto předmětu zadávány nějaké domácí úkoly? V případě, že v tomto předmětu budou zadávány domácí úkoly za body potřebné k získání zápočtu, bych také rád věděl, zda tyto domácí úkoly budou hodnoceny automatem nebo vyučujícím. Pokud v tomto předmětu bude potřeba vypracovat semestrální práci, zajímalo by mě, jestli bude vyhodnocena čistě vyučujícím nebo automatem a následně vyučujícím.

Mám také několik dotazů ohledně zkoušky z předmětu AG1. Jakou formu bude mít zkouška z předmětu AG1 a jaké budou její součásti? Bude součástí zkoušky i nějaký rozstřel? Pokud bude zde písemný test i ústní zkouška, rád bych věděl, zda ústní zkouška je povinná či dobrovolná. Na závěr by mě zajímalo, od kdy budou dostupné informace ohledně předmětu AG1 na eduxu.