Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

posted 2016-01-11 11:07:00 +0100

Téměř každý rok v KOSu vytvářím nové studijní plány v důsledku drobných úprav. Ke změnám vždy dostávám podrobné pokyny od pana děkana. U některých ročníkových verzí dochází k větším změnám oproti "loňsku" v důsledku reakreditací stávajících oborů. Vloni toto proběhlo u bakalářských oborů, letos u magisterských. Garantem programů na FIT je prof. Tvrdík. Je to šestiletá rutina.

Téměř každý rok v KOSu vytvářím nové studijní plány v důsledku drobných úprav. Ke změnám vždy dostávám podrobné pokyny od pana děkana. Jejich působnost je vždy pro nový nástupní ročník. Tedy stávajících studentů se netýkají. U některých ročníkových verzí dochází k větším změnám oproti "loňsku" v důsledku reakreditací stávajících oborů. Vloni toto proběhlo u bakalářských oborů, letos u magisterských. Garantem programů na FIT je prof. Tvrdík. Je to šestiletá rutina.

Téměř každý rok v KOSu vytvářím nové studijní plány v důsledku drobných úprav. Ke změnám vždy dostávám podrobné pokyny od pana děkana. Jejich působnost je vždy pro nový nástupní ročník. Tedy stávajících studentů se netýkají. netýkají. U některých ročníkových verzí dochází k větším změnám oproti "loňsku" v důsledku reakreditací stávajících oborů. Vloni toto proběhlo u bakalářských oborů, letos u magisterských. Garantem programů na FIT je prof. Tvrdík. Je to šestiletá rutina.